Franchise met Pangandaran Tour en travel

In samenwerking met het officiële reisbureau in Pangandaran heeft Gunawan, als voorzitter van de reisbranche in de regio midden Java, een klein agentschap opgericht in Kroya.

Dit bureau gaat meerdere activiteiten verzorgen op het gebied van vervoer, reizen en kleine toeristische trips op nationaal en internationaal niveau. Er is reeds een samenwerking tot stand gekomen met Resi Rest vanuit Holland. Vele gidsen uit de regio ondersteunen dit plan en ook de plaatselijke bevolking waar onze stichting gehuisvest is zal hier  in de toekomst van gaan profiteren als reizen weer mogelijk is.

Denk hierbij aan de volgende activiteiten:

  • vervoer van de mensen uit de kampung naar de stad
  • vervoer van de mensen uit de kampung naar familie
  • vervoer naar/van het vliegveld in Yogjakarta op 2 uur afstand
  • trips in samenwerking met Pangandaran tour en travel
  • trips in samenwerking met officieel gecertificeerde Engels sprekende gidsen.
  • trips op maat in overleg met de gast in kleine settings naar de minder massale toeristische plekken.

Alle activiteiten worden ondersteund  door onze stichting en zijn gericht op steun aan de betrokkenen van onze stichting.

Voor info:

maryvanderzijden@gmail.com

gondronggunawan@gmail.com

Homestay ALPINA in de kampung

Naast dit reisagentschap is er ook een kleine homestay gerealiseerd in de kampung waar mensen kunnen overnachten. In de toekomst gaan we dit via airbnb en booking.com promoten. Ook dit zal ondersteund worden door onze stichting en gericht zijn op steun aan de betrokkenen van onze kampung.

 

 

 

Voor de homestay is ons plastic restaurant gehuisvest alwaar mensen low budget kunnen komen eten, drinken, sporten. Zo bieden we low budget een plek voor ALLE MENSEN om even lekker te ontspannen en is er geen enkele drempel. Hoe mooi is dit te delen met toeristen die in de toekomst onze projecten gaan bezoeken.

 

Hieronder een voorbeeld van een kamer met airco en eigen douche en toilet.