• Nieuwsbrief

Elke maand publiceert de stichting een nieuwsbrief/ update die digitaal naar de donaterus en verdere geïnteresseerden verstuurd zal worden. Tevens wordt de nieuwsbrief op de website gepubliceerd.

  • Informatie aanvragen

Voor verdere geïnteresseerden verwijs ik u naar onze brochure die op de website vermeld staat. U kunt natuurlijk ons ook altijd mailen voor nadere informatie.

  • Activiteiten in Kroya en in Nederland

Via de website en onze nieuwsbrief maar ook op onze Facebook pagina, LinkedIn pagina houden wij u op de hoogte van de activiteiten die wij hier in Nederland organiseren en  ook zullen wij u op de hoogte houden van de activiteiten die in Kroya plaats gaan vinden.

Mijn schoolbezoek in januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van alle veranderingen die ik nu in het echt te zien krijg. Voornamelijk ons schooltje onder inmiddels 3 afdakjes gevuld met lachende kinderen. Wat emotioneel is dit voor mij…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek aan de boeddhisten die in isolement en armoede leven

Deze groep mensen in Mujur gaan we ook helpen door het bieden van onderwijs aan hun kinderen. Er is niks hier. Ze zijn compleet zelfvoorzienend. Ook is hun tempel verwoest.

 

 

 

 

 

 

 

Extra ondersteuning vanuit Holland in januari 2019

MISSIE EN ONTWIKKELING ZOETERWOUDE

Vanuit Zoeterwoude waar de roots van mijn ouders ligt krijgt onze stichting onverwachts financiële steun waar wij erg blij mee zijn. We zetten dit bedrag apart voor de bouw van ons schooltje.

Begin 2019 steunt de stichting Missie en ontwikkeling Zoeterwoude ons. En begin 2020 worden we opnieuw gesteund. Dit jaar willen we erg graag gaan sparen voor een ambulance die echt noodzakelijk is voor de bewoners in de kampung.

WERELDWINKEL GILZE RIJEN

Mijn geboortedorp en tevens de woonplaats van mijn ouders Rijen heeft een wereldwinkel in het centrum. Zij hebben tot eind 2019 hun goed doelen potje staan voor onze stichting. Hier zijn we ontzettend trots op.

Januari 2020

De wereldwinkel heeft 280 euro gespaard voor onze stichting. Hoe mooi is dat. We besluiten er meteen fruitbomen van te kopen omdat die echt nodig zijn voor de gezinnen zodat er fruit geoogst kan worden. Ook gaan ze een klein irrigatiesysteem maken zodat er niks doodgaat in droge periodes.

OPTICIEN DE HAAS PALETPLEIN TILBURG STEUNT…..

Marcel de Haas is al jaren mijn opticien en heeft steun geboden door onze handgemaakte brillenkoordjes in zijn winkel te plaatsen……. Is dit geen mooi gebaar?

  • Contact

Stichting Yayasan Setetes Embun

Schipbeek 5

5032 RP TILBURG

Bankrekening: NL30 INGB 0007 6924 53 ten name van stg Yayasan Setetes Embun te Tilburg.

KVK nummer: 67856705

Mailadres:  info.yayasansetetesembun@gmail.com/ maryvanderzijden@gmail.com