Onze donateurs

ZONDER UW HULP IS ER GEEN ONDERWIJS EN GEEN TOEKOMST

 

vrienden van onze stichting….

Iedere maand doneren enkele vrienden en familie 5 euro om de terugkomende kosten te betalen zoals de is salarissen van onze juffen, schoolmiddelen, eten op vrijdag, uitstapjes, ect…..De juffen houden een kasboek bij van alle kosten. Helaas dekt de vriendendonatie alle kosten nog niet. Ik betaal de overige kosten vanuit eigen middelen om de voortgang van de school te garanderen. Gemiddelde kosten per maand bedragen 300,00.

acties…

De stichting vraagt AH en Jumbo of men de emballage voor een maand wil schenken aan onze school. Hiervan kunnen we extra dingen betalen zoals meubilair, cursussen voor ouders en leerkrachten, uitstapje, incidentele kosten zoals inktcartridges, ect. AH Dalem, Jumbo Rijen, AH Ermelo, AH Voorschoten en AH Tiel.

Ook vraagt de stichting scholen om hulp door een actie te organiseren op school. JL Driecant gaf tijdens Kerst 2016 een Kerstmarkt het eerste bedrag. Bloemaert gaf tijdens de kinderboekenweek 2018 een bedrag om een derde afdakje te realiseren.

IBBY doneerde 2 maal in 2017 onze stichting voor boeken en de start van een eerste afdakje. My Book Buddy doneerde een bibliotheek voor de Kampung.

Twee maal organiseerde we een Kerstborrel voor onze vrienden waarvan de opbrengst naar de stichting ging. Op 22 juni 2019 voorafgaand aan mijn vertrek naar de kampung organiseren we een zomerborrel.

verkoop producten

Tijdens markten verkopen we producten gemaakt door de mensen uit de kampung. Hierbij worden we gesteund door het exportbedrijf WIEGERS die onze producten gratis met hun producten vervoerd per schip.

Opticiën de Haas verkoopt onze brillenkoordjes, Hamilton Hair and Beauty verkoopt onze scrunchies en de wereldwinkel in Rijen heeft een potje op de toonband dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *