• Nieuwsbrief

Elk kwartaal publiceert de stichting een nieuwsbrief die digitaal naar de donaterus en verdere geïnteresseerden verstuurd zal worden. Tevens wordt de nieuwsbrief op de website gepubliceerd.

  • Informatie aanvragen

Voor verdere geïnteresseerden verwijs ik u naar onze brochure die op de website vermeld staat. U kunt natuurlijk ons ook altijd mailen voor nadere informatie.

  • Activiteiten in Kroya en in Nederland

Via de website en onze nieuwsbrief maar ook op onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van de activiteiten die wij hier in Nederland organiseren maar ook zullen wij u op de hoogte houden van de activiteiten die in Kroya plaats gaan vinden.

Mijn schoolbezoek in januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van alle veranderingen die ik nu in het echt te zien krijg. Voornamelijk ons schooltje onder inmiddels 3 afdakjes gevuld met lachende kinderen. Wat emotioneel is dit voor mij…..

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek aan de boeddhisten die in isolement en armoede leven

Deze groep mensen in Mujur gaan we ook helpen door het bieden van onderwijs aan hun kinderen. Er is niks hier. Ze zijn compleet zelfvoorzienend. Ook is hun tempel verwoest.

 

 

 

 

 

 

 

Extra ondersteuning vanuit Holland in januari 2019

MISSIE EN ONTWIKKELING ZOETERWOUDE

Vanuit Zoeterwoude waar de roots van mijn ouders ligt krijgt onze stichting onverwachts financiële steun waar wij erg blij mee zijn. We zetten dit bedrag apart voor de bouw van ons schooltje.

WERELDWINKEL GILZE RIJEN

Mijn geboortedorp en tevens de woonplaats van mijn ouders Rijen heeft een wereldwinkel in het centrum. Zij hebben tot eind 2019 hun goed doelen potje staan voor onze stichting. Hier zijn we ontzettend trots op.

OPTICIEN DE HAAS PALETPLEIN TILBURG STEUNT…..

Marcel de Haas is al jaren mijn opticien en heeft steun geboden door onze handgemaakte brillenkoordjes in zijn winkel te plaatsen……. Is dit geen mooi gebaar?

  • Contact

Stichting Yayasan Setetes Embun

Warmonderf 10

5036 AP TILBURG

Bankrekening: NL30 INGB 0007 6924 53 ten name van stg Yayasan Setetes Embun te Tilburg.

KVK nummer: 67856705

Mailadres:  info.yayasansetetesembun@gmail.com/ maryvanderzijden@gmail.com